Komentáře k článku Český tým Willi Race už dále bez Karla Haniky! zpět na článek →

  • Nepřihlášený Gardener Pondělí 27.listopadu 2017, 13:22

    Vida ho. Jak se dalo očekávat. Hanika odjel o dva závody víc a šel taky. Myslím, že je to potvrzením toho, co si o týmu většina lidí myslí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Peterson Pondělí 27.listopadu 2017, 14:45

    Tak se podívejme, ze slabšího mechanika se nakonec vyklubal celkem povedenej týpek co si hraje na šéfa. Tohle je možný akorát v motosportru !!! A´T žije Žužlííín

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Pondělí 27.listopadu 2017, 19:49

    Njn... Česká krev se nezapře, jsou to trafikanti, co nemají vizi a ani peníze. Jen doufají, že jim někdo bude horem spodem cpát prachy... Doufám, že od AČR nedostanou ani propisku.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Glosátor Pondělí 27.listopadu 2017, 20:33

    Naprosto správný přístup k tomuto problému mají Jakub a Matěj Smržovi, kteří rezolutně drží zásadu, že do týmu který by po nich chtěl peníze nikdy nepůjdou. Pokud by to byli schopni udělat závodníci hromadně, tak by to DORNA a FIM nakonec nějak museli řešit ve prospěch sportovců.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Lájoš Pondělí 27.listopadu 2017, 21:29

    Motorky i když to všechno vypadá dost profi, tak to jsou amatéři ( kromě úplných špiček ). U ostatních sportů kolem talentů krouží hafo skautů a agentů a snaží se je dostat pod smlouvu. Kdyby někdo přišel třeba za biatlonistou, že by ho vzali kdyby zaplatil nějakou kačku, tak ho asi zavřou do blázince, nedej bože do nějakýho kolektivního sportu. Měli by si hoši konečně udělat pořádek.

    Reagovat
  • Nepřihlášený pračka Úterý 28.listopadu 2017, 09:35

    Hlavně si všichni musíte uvědomit že motosport je převážně a hlavně Pračka !!!! A tak to funguje . Sport jako takový je až někde vzadu . Pokud se to tak dá vůbec nazvat .

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama