Reklama

Červený a Bičiště pojedou v roce 2017 North West 200

Během Macau Motorcycle Grand Prix byla uzavřena smlouva mezi týmem Heidger-Motorsport a promoterem závodu Vauxhall International North West 200.

Stejně jako každý rok, využil Mervyn White, Event Direktor závodu Vauxhall International North West 200, přiležitosti při Macau Motorcycle Grand Prix, nechat podepsat smlouvy s jezdci pro svůj závod. S Němcem Didierem Gramsem a oběma Čechy Markem Červeným a Petrem Bičištěm z týmu Heidger-Motorsport byly podepsány smlouvy na závod North West 200 v roce 2017.

„Tým od Frankyho Heidgera je každým rokem obohacením našeho závodu. Didier Grams, Marek Červený a Petr Bičiště jsou zkušení jezdci, kteří uý v minulosti prokázali svou rychlost.“, řekl na angažování zmíněné trojice Mervyn White.

„Především Didier je po letošním 9. místě v závodě Superbike a také kvůli svému srdečnému vystupování mezi fanoušky North-West-200 velmi oblíben. Také Marek a Petr jsou srdečně zváni. Jsem přesvědčen, že všichni tři jezdci odvedou dobrý job“, doplnil dále Event Direktor White.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama