Komentáře k článku Bude Jerez rozhodujícím milníkem pro další kariéru Rossiho? zpět na článek →

  • Nepřihlášený Fullgas1 Úterý 20.dubna 2021, 17:31

    V moto2 je pretlak mladých jazdcov, dúfam že Dedo ukončí to snaženie o 200té pódium. S takýmito výsledkami to ozaj nemá význam.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 21.dubna 2021, 05:46

    Nejhorsi je, kdyz si clovek nedokaze priznat, ze uz na to nema.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ugt3000 Středa 21.dubna 2021, 08:37

    Je třeba hledat pozitiva. Je to sice špatný, ale pořád ještě lepší, než to bude...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 21.dubna 2021, 08:58

    Ačkoli se říká, že v nejlepším se má odejít, málokdo to udělá. S jídlem roste chuť a když je někdo na vrcholu, chce tam bejt co nejdýl... Bohužel, Vale, byť je to pro mě legenda a celý dětství jsem ho měl za boha, je už v konkurenci novejch jezdců odepsanej, prostě na ně nemá. Každou další sezonu je na tom hůř a bohužel už je to hezká řádka let, co jsme řikali, že je The Doctor pořád na vrcholu. Mohl skončit klidně už před pěti lety- třeba po tom neúspěšnym souboji s Lorenzem o titul, o kterej ho připravil Sepang. Tehdy byl v pozici, kdy se mu podařilo restartovat kariéru po fiasku s Ducati a nebylo už dál cokoli a komukoli dokazovat. Timhle stylem si podle mě zbytečně kazí renomé, ačkoli my, kteří jsme zažili jeho éru, víme.

    Reagovat
  • Nepřihlášený jack Středa 21.dubna 2021, 21:02

    Borci, co vam je vlastne potom, jestli skonci nebo ne? Jsem fanousek jinyho strelce (JM43), ale rekl bych, ze je to pouze jeho vec, jeho renome a pokud bude chtit jezdit treba na 15 miste, tak at si jezdi. Az se rozhodne skoncit, at jde. Jednoduchy, jak facka.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama