Reklama

BSB zatím moc štěstí Matěji Smržovi nepřineslo

Smůla zatím provází účinkování Matěje Smrže v jeho novém působišti, tedy v závodním seriálu BSB. Prvního testu v úterý se nemohl zúčastnit, jeho tým neměl připravenu motorku a v tom druhém havaroval.

Včera havaroval Matěj Smrž během druhé části testování a byl transportován do nemocnice. Nyní se na svém facebookovém profilu ozval Matěj z Queen's Medical Centre - Nottingham: „Bylo to sice krátké, ale dobré svezení. Mrzí mě co se stalo a že jsem upadl. Co bylo příčinou nevím, ale nejspíš sem prostě chtěl moc a nerespektoval to, že všichni mají natestováno a já jen 30 kol po půlroční pauze... Na výjezdu na cíl jsem dostal highsidera a víc nevím. Člověk pořád dělá chyby a pořád se učí - tak to prostě je. Zůstávám v UK minimálně dva dny na pozorování, pokud všechno půjde dobře. Mám údajně lehké krvácení do mozku a vzhledem k mojí minulosti (Hungaroring 2004), se to nesmí podcenit. Až budu vědět co a jak, ozvu se. M.“

My samozřejmě za celou redakci přejeme Matěji Smržovi co nejrychlejší a hlavně úplné uzdravení a brzký návrat do sedla jeho BMW.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama