Komentáře k článku BSB Snetterton 300: Reddingův vítězný double zpět na článek →

  • Nepřihlášený David Pondělí 22.července 2019, 14:32

    Forés jezdí skvěle, snad se do wsbk vrátí spolu s Bradlem jakožto jezdci Moriwaki Honda. Barberovi se taky dařilo, zasloužil by si být stabilní jezdec.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Pondělí 22.července 2019, 15:02

    Forés je skvělý jezdec, jen bych mu přál lepší bike jak Hondu. Bradl by byl oživení WSBK, buď on nebo Folger. Barbera má velmi komplikovanou povahu a upřímně mi ani ve WSBK ani v MOTOGP nechybí a chybět nikdy nebude.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Pondělí 22.července 2019, 17:04

    Souhlas s Romanem, nicméně Barberá jezdit umí a BSB by pro něj bylo nejlepší, jelikož po odchodu Forése (skoro jistota), by tam žádný Španěl nebyl. V MotoGP je jich až zbytečně moc, v BSB a WSBK v podstatě žádný (Forés - Barbera, Torres - Bautista). Jak to vypadá s tím Rabatem, půjde k tovární Kawasaki nebo změnil názor ?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Pondělí 22.července 2019, 17:16

    To Pedro: Ukáže se, jestli má Rea stejnou moc u Kawasaki jako Rossi u Yamahy, tedy ovlivnit jméno týmového kolegu...Rea by raději bezproblémového Haslama...než ambiciozního Rabata.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Richmond Pondělí 22.července 2019, 18:42

    Já nechápu, proč jsou z Reyi všichni tak vystříkaní. Ruinuje WSBK stejně jako Marquez nebo dřív Rossi MotoGP a svou dominancí odrazuje fanoušky, to samé se děje díky Hamiltonovi v F1, ale to je jiný příběh. Nechci si hrát na nějakého zatvrzelého fanouška středního věku, ale dřív byly závody úplně něco jiného, dnes má každý sport svého dominatora a ti neodejdou. Rabat si místo zaslouží více než Haslam. Ta trojice jezdců z Velké Británie a Irska by ve WSBK už měla skončit a nechat místo jiným (Camier je hodně průměrný jezdec bez úspěchu, Haslam je jako boomerang a Laverty se ve WSBK drží tak tak). Je vážně škoda, že WSBK je už několik let Rea show a jezdí tam tak málo jezdců. WSBK Britským Superbikům nesahá ani po kotníky, byť ta nová Ducati tam dominuje ještě víc. S lidmi tady v článku souhlasím, Forés a Bradl si místo zaslouží a problem Hondy je v jezdcich. Zoufalý Camier, už dávno vysloužilý Kiyonari nebo zelenáče Delbianco. Jen mám obavy z toho, aby to nedopadlo jako v MotoGP, kde se Honda stala neporazitelnou, ale i to by bylo záživnější než dominance Kawasaki.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama