Reklama

BSB - PBM Ducati: Reddinga nahradí 2020 Iddon

Josh Brookes a Christian Iddon vytvoří dvojici jezdců týmu PBM Ducati na rok 2020 v šampionátu Bennetts British Superbike Championship. Více-šampion 2019 Brookes v týmu zůstává, zatímco nově příchozí Iddon nahradí do FIM Superbike World Championshipu odcházejícího Scotta Reddinga.

Tým Paul Bird Motorsport, ačkoliv v šampionátu Bennetts British Superbike Championship 2019 obsadil první dvě místa, tak kvůli odchodu Scotta Reddinga ztratil hlavního sponzora týmu Be Wiser.

34-letý Brit Christian Iddon se sice neprobojoval do boje o titul, tedy do «Shakedown» - mezi Top-6, ale stal se vítězem soutěže «British Superbike Riders Cup». Na konci října zakončil sezónu 2019 vítězstvím «Sunflower Trophy Races» v Bishopscourtu, což byl jeho první trumf v závodech Road Racingu.

Po odchodu Scotta Reddinga do FIM Superbike World Championshipu – Redding převezme místo v továrním týmu «ARUBA.IT Racing - Ducati» místo Alvara Bautisty, ten jak známo pojede v sezóně 2020 s továrním motocyklem Honda CBR1000RR a přímo pod HRC (Honda Racing).

Stáj Paula Birda se prozatím - pokud nesežene nového hlavního sponzora - bude jmenovat PBM Ducati Team.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama