Reklama

Brad Binder je zraněn....

Deštivý závod nejslabší objemové kubatury Grand Prix Moto3 si vyžádal díky pádům další dvě zranění, když postiženými byli a jsou lídr šampionátu Brad Binder a náhradník za Masboua Albert Arenas. V kvalifikaci Moto2 se zranil Thomas Lüthi (otřes mozku), to už ale není pro pravidelné čtenáře našeho webu žádná novinka.

Albert Arenas z týmu Saxoprint-Peugeot si při crashi v závodě zlomil klíční kost a byl v úterý operován. On, stejně jako Brad Binder a Thomas Lüthi, se tak musí před závodem GP Silverstone podrobit u oficiálního lékaře závodu ve čtvrtek prohlídce, teprve potom dostanou zelenou ke startu při závodě Octo British Grand Prix na okruhu Silverstone Circuit.

Brad Binder si při pádu z první pozice v 15. z 19 kol deštivého závodu přivodil zlomeninu pravého malíčku.

Toto zranění Binder by mu ale nemělo vadit v účasti v dalším závodě, v takovým případech je v nejhorším malíček přitejpován k prsteníčku.

Binder má v šampionátu MS-Moto3 179 bodů, zatímco Jorge Navarro na něho ztrácí sedm závodů před koncem letošního šampionátu 61 bodů, třetí v klasifikaci šampionátu Enea Bastianini pak už 85 bodů.

21letý Binder si tak připsal v Brně svou první nulu na své konto, ovšem už při deštivém závodě v Assen zaznamenal pouhé 4 body.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama