Komentáře k článku Anthony West: Podváděl jak Rossi, stejně jako Marquez zpět na článek →

  • Nepřihlášený David Sobota 25.ledna 2020, 11:47

    Věcně nadopovaný zoufalec, který propadl šílenství a začal trpět paranojou. Kdy nám řekne něco o illuminátech a placaté zemi ? Zoufalec a lůzr, který nepřiznal své chyby a sam jako jeden z mála podváděl. Nic víc, nic míň.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 25.ledna 2020, 11:47

    Renegade, o kterym se prestalo mluvit, kope kolem sebe, jak vsichni podvadi, vsichni ho chteji znicit, jenom on je letadlo :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený vpcz Sobota 25.ledna 2020, 13:02

    Stačí sledovat jeho instagram. Třeba říká pravdu, ale celkově na tom psychicky není dobře. Slušně ho to mele...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Petr Sobota 25.ledna 2020, 13:27

    Nebo už mu o nic nejde, tak to klidně řekne na plnou pusu...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 25.ledna 2020, 13:55

    Je to drogista :-) . Ti vedi vzdycky vsechno nejlip . Asi ho to vsechno poznamenalo trochu vic...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 25.ledna 2020, 14:04

    Na každým sprochu je pravdy trochu.ze je to vše divadlo v MotoGP už ví každý a co ta španělská family předvádí je toho důkazem.....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 25.ledna 2020, 16:00

    Komu verit, tem co bojuji proti drogam a nebo tem, co drogy berou... ? :-DD

    Reagovat
  • Nepřihlášený ST21 Sobota 25.ledna 2020, 18:19

    Říká, že má 100 příběhů ale vybral si zrovna ty dva,o kterých už se spekulovalo dříve...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pepe 46 58 Sobota 25.ledna 2020, 18:23

    Markez a celá dorna je banda podvodníků.Dorna je španělská televize která přenáší tv.prenosi je že špatný země,peníze které se vyberou jako poplatek za pořaládáni gp jdou v nějakých procentech pro výcvik svých závodníků.Proto se nám ze závodů stává mezinárodní mistrovství španelska

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 25.ledna 2020, 18:38

    Vy všichni co zde pomlouvate Antwest ho určitě znáte osobně. Kdyby tomu tak bylo tak mluvíte jinak. Ale vy jste moto insájdři a nevidíte si do huby. A hlavně pan David si s Tonym určitě tyká.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 25.ledna 2020, 19:07

    Jako pardon, ale na to, aby se o Westovi řeklo, že je to trotl s pořádnou kostkou másla na hlavě, ho nikdo nemusí znát osobně, ani od vidění. 😀 Sám si zničil kariéru dopingem, takže zrovna jeho nářky nebudou mít nikdy žádnou váhu. Rossimu ani Marquezovi se nikdy nic ohledně podvodem zvýšenýho výkonu motorky neprokázalo.. možná jsem idealista, ale beru to jenom za bezpředmětný konspirace, který vytváří lidi, co prostě nesnesou, když je někdo dominantní vůči ostatním.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 25.ledna 2020, 19:23

    Souhlas se vsim (neprihlaseny 19 07) . Presne tak bych to videl. Jako jezdit umi (umel), kdyby nezral ten fet, asi by byl mozna jinde. Je v celym motogp spina, tak to proste je, a ze spanelaci z toho delaji narodni mistrak, je taky skoro pravda.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Sobota 25.ledna 2020, 20:02

    Pro nepřihlášený 18:38. Samozřejmě, chodíme spolu pravidelně na kafe a řešíme, jak se teď vyrábí pneumatiky na míru Marquezovi místo Rossimu, který se s ním potají dohodl, že převezme roli “Boha”, který ovládne sport na nějakou dobu. :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sobota 25.ledna 2020, 20:23

    Hm nemůže najít práci, protože kromě dopování asi nic neumí ::

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Sobota 25.ledna 2020, 23:34

    Tak buď tomu veríme,alebo nie. Ale nevyberajme si len to,čo sa nám hodí. Ak má protekciu Márquez,tak ju mal aj Rossi. Inak to,že Rossimu vozili tie pneu,aj normálne oznamoval komentátor v telke. Všeobecne sa to vedelo,keďže prílet vrtuľníka je udalosť neprehliadnuteľná.

    Reagovat
  • Nepřihlášený 04 Dovi Neděle 26.ledna 2020, 09:40

    Anthony to asi hodně přehání, ale něco málo natom být může...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 26.ledna 2020, 17:36

    David : Milý pane Davide a další kritici. I ti zahraniční. Znám Antwest z doby factory Kawasaki. Příjemný kamarád. A ano. Někdy si dal joint. A kvůli tomu je v prd... A váš syn prý má jezdit wssp600. Znám někoho I vy. Zameťte si všichni před svým prahem vy buzeran.. než někoho budete posuzovat nebo urážet.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 26.ledna 2020, 19:30

    A co, ze je prijemny kamarad? Ja taky mam prijemny kamarady, ale protoze si dali jointa, tak treba nemaji papiry, a jinej ma v hlave gulas, misto mozku, ale je prijemnej. Co to dokazuje?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Luděk Neděle 26.ledna 2020, 21:06

    Trocha travy jeste neublizila. A vy pokrytci jeste samy abstinent a nekurak ze?

    Reagovat
  • Nepřihlášený DanyBoy Neděle 26.ledna 2020, 22:46

    Ahoj, mel jsem jednou stesti a na Antonyho narazil pri testovani v Brne. Prijemny kluk na pokec,zadny namachrovany zmr., bohuzel v tomto hvezdnem svete motoGP si clovek musi davat majzla - dopingove kontroly jsou neuprosne. Pokud si zahulil, posral si to sam. Neverim ze jinak dopoval, kdo jezdi okruhy tak vi ze to v tomto sporte o dopingu neni. Zaverem? Verim ze na tom co rika neco pravdy bude, protezovani urcitych jezdcu bylo a bude, holt je to predevsim velka šou.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Pondělí 27.ledna 2020, 12:36

    Dorna z toho udělala divadlo. Asi nikdo o tom nepochybuje. Je to zlo, které zničilo závodění jako takové. Je to jen obchod, obchod, obchod.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 27.ledna 2020, 18:07

    Roman: Milý pane Romane. V listopadu 1991 jsme byli pozvání do Ženevy na jednání IRTA. Mike Trimby a Paul Butler. Šlo o přihlášení se do MS 1992. Tehdy měl všechna práva Bernie Ecclestone FOCA. Mohu vám říct. Buďme rádi že existuje DORNA. A kdyby práva nevlastnil EZPELETA byl by tam někdo jiný. Vy jste asi jen takový hovorný televizní divák. S moto GP máte jen jedno společného. Televizi a možná závody v Brně. A ano. Je to business. Ale co dnes není. Tak prosím pomalu a opatrně. Když máte problém s DORNA tak jim napište a nebo se v Brně za Ezpeletou zastavte a řekněte to jemu. Děkuji

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 27.ledna 2020, 20:28

    Aaaaa, pan vmotogpvsechnyznam, nejspis i tady o neco vys psal, ze si obcas da jointa. Hmm, ja bych to videl spis na nejakej koksik, a bylo mu to i prokazany, mam pocit.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 28.ledna 2020, 10:26

    vmotogpvsechnyznam: no, ne všechny ale hodně. Spíše bývalé GP jezdce kteří jsou dnes manažery, majitelé týmů apod. Vím kdo tu srač.u psal. A vy to víte koho znám. Tak proč tady píšete sračky.????

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 28.ledna 2020, 13:28

    vmotogpvsechnyznam: díval jsem se na tvůj FB. Máš tam pár mých kamarádů o kterých jsem mluvil. Proč?? Vždyť se s nimi vůbec nedomluvíš blbe

    Reagovat
  • Nepřihlášený Marťan81 Úterý 28.ledna 2020, 15:00

    chtěl bych se zeptat pana nepřihlášeného, jestli by nám trochu nemohl popsat, jak takové jednání o vstupu do MS probíhá a proč je Dorna lepší než Bernie. Dotaz myslím vážně, tedy pokud jste skutečně tím , za koho se vydáváte. Díky Nadšený televizní fanoušek, který nikoho nezná :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 28.ledna 2020, 16:23

    Super, vmotogpvsechnyznam jsem napsal(vymyslel si) ja jako "tvoji" prezdivku, a ty z toho udelas, ze me znas, a oslovujes me tak, to je slusnej matros. Ty vubec nemuzes ani tusit, kdo ja jsem, nebo nejsem. Fb nemam, a blbe si rikej svym kamaradum a znamym, tem vsem, ktery znas z motogp. To je prca tohleto :-) .

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 29.ledna 2020, 10:15

    Pan marťan: drive stačilo přihlásit do IRTA MS a zaplatit poplatky. Dnes to už nejde. Tým musí být součástí CEV. Ale jako tým se do moto GP MS nedostane. Jedině kdyby odkoupil od stávajících týmů fungující startovní místa. Dnes to ale nikdo neprodá. Viz Gressini a Aprilia. Ecclestone byl dražší než DORNA. Myslím že kvalita Dorny je top. A o jezdcich a týmech více rozhoduje IRTA- Mike Trimby. Kamarád od 1982. A někteří z vás to víte. V MS je sice moc Španělů a Italů. Jsou prostě lepší a vyjezděnější. Ve Španělsku je jiné zázemí větší finanční prostředky a podpora. Když se podívám kdo je v ČR prezident, ex prezident, premiér, to je samej komunista. A kdo vlastní brněnský okruh. Tak mi je na zvracení. Klan Abrahamů. Fuj. Špína komunistická. Zpět k motorkám Viz. Karel Hanyka. Je škoda že už tam není. Měl u Aki top materiál ale.... A pan"vsechnyvmotogpznam: znám jich moc. Nikdy jsem se nechoval arogantně. Povýšeně. To zde na tomto web je hodně Mistrů světa, hodně rádoby a vsehoznalých TV diváků a v depu žebrajicich fanoušků o podpisy a selfie. Sorry. Můj život v zahraničí byl od 88 do 93 MS. Pomlouvejte mne, vymýslejte přezdívky, smejte se. Nic mi ne vezměte. A když jsem 91 přijel s týmem do Brna, všichni se mohli posrat z mého jezdce. Všichni. 91 nejel. Byl zraněn a přesto na C tribuně jste se všichni molu posrat a stali jste frontu na podpisy. Takže prosím, vzbudte se a zameťte si před vlastním prahem. Je smutné kdo to tady tento web řídí. Opatrujte se

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Středa 29.ledna 2020, 19:02

    West mluví o podvodech s ECU. To nemohu potvrdit,ani vyvrátit, každopádně se o tom tehdy mluvilo už při titulu Marqueze v nejnižší třídě. Co se týče těch pneumatik pro tovární Yamahu (nikoliv pouze pro Rossiho, jak tvrdí West), tak to je fakt,ale kde je v tom ten podvod? Reglement to nezakazoval. Byla to výhoda a Michelin s Yamahou na tom vydělali. Kdyby to prováděli po zákazu, který předcházel konci Michelin na úkor Bridge, byl by to podvod. Westa 2X nacapali, zničil si tím kariéru a FIM svým pařátem dosáhla i za svůj plot. Asi jim šlápl na kuří oko.

    Reagovat
  • Nepřihlášený .,., Středa 29.ledna 2020, 22:11

    Dobre napsany, Gardenere, ale nekteri to porad nejak nechteji pochopit, s tema pneu. Proste je mel Rossi, tak to byl podvod :D :D . a pane vsechnyvmotogpznam - na to, ze vsechny znas, neumis ani napsat spravne Hanikovo prijmeni :-) . Nikdy ses nechoval povysene, a arogantne? Tak proc me pises, ze jsem BLB ? A co v jinych clancich, nadavas jak spacek....trochu se nad sebou zamysli. Ja ti neberu tvoje znamy, je me to vis kde..... Ale machrujes tady s nima porad dokola. Mame ti zavidet, nebo se z toho posrat? Me je uplne jedno, koho znas, nebo neznas, chapes to? Nazdar.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 30.ledna 2020, 10:38

    .,., no commemt. Hanyku nebo Haniku znám z moto3. Znám Aki, kamarád. Za vyhození z týmu si Karel může sám. I Karel SR. Ale vy jste zde mistři světa.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 30.ledna 2020, 11:19

    .,., nikdy jsi neměl nic společného s GP nebo moto GP. Kdyby ano, psal by jsi jinak. Možná to malé mistrovství ČR nebo alpe adria. Ale to jste malí mistři. Takoví Švejci. Váš Babiš a vaše sračky. Děkuji bohu,jsem ateista, nežiji v té vaši společnosti. Mimo ČR a mám klid. Žádný komunista, žádný soudruh Mikšík. U vás je zima. Já chodím v tričku. Pozdravuj vaše moto hvězdy.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 31.ledna 2020, 08:58

    Tak kteryho znas lip? Hanyku, nebo Haniku? Nebo znas oba dva stejne? Jen se ptam, aby rec nestala, ateisto. Neskutecny.....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 31.ledna 2020, 20:36

    West má pravdu konečně to někdo řekl nahlas

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama