Komentáře k článku Andrea Iannone dostal trest 18 měsíců zpět na článek →

  • Nepřihlášený badovini Středa 01.dubna 2020, 19:58

    tohle snad není možný co to je za idiota...ke škoda ze Andrea dostal 18mesicu ale tato situace mu docela hraje do karet :- )

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Středa 01.dubna 2020, 23:59

    Bejt to normální sezóna tak Maniac dostane 12 měsíců potrebujou aby si to vyžral protože letos závodit nebude asi nikdo..Na konci roku mu končí smlouva tak asi tady není co řešit..Itálie ho v GP myslim bude ještě potřebovat a myslím ze ho tam dostanou zpátky..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 02.dubna 2020, 00:31

    Závodit se bude od května - června, Koronavirus už končí i v Itálii

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Čtvrtek 02.dubna 2020, 09:24

    Některé IP adresy by se asi měly začít blokovat. O.o

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Čtvrtek 02.dubna 2020, 10:56

    Jo a samozrejme skoda pro Iannoneho, mel sem ho v MotoGP rad a tohle pro nej znamena asi konecnou. Skoro 2 sezony bez MotoGP motorky mu nedavaji moc nadejnou pozici si tam jeste zajezdit v konkurenceschopnym tymu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ? Čtvrtek 02.dubna 2020, 13:34

    !: Vinales "Chtěl bych také poděkovat Trasteverovi za to, že mi dal nastavení, což znamenalo, že jsem mohl jezdit trochu rychleji. Já i Fabio jsme od něj dostali velkou pomoc“  Trastevere73 = 2x Mistr světa e-motogp. Takže příště si před nějakým obviňováním a očerňováním Marquezu dej par minut hledání informací na internetu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ! Čtvrtek 02.dubna 2020, 14:12

    Milý Nepřihlášený ?,
    nikoho jsem z niceho neobvinoval a uz vubec neocernoval. Byla to slova vyrcena samotnym A.Marquezem pro rozhovor na MotoGP.com. Prekopiroval jsem v puvodni forme (= anglicky) vyjadreni A.Marqueze z MotoGP.com protoze v puvodnim clanku tato zminka plne schazela, prestoze ve zdroji je.
    V dobe psani komentare nebyly na webu MotoGP rozhovory s ostatnimi jezdci, jen clanek s "vitezem" virtualniho zavodu, proto jsem i v predchozim prispevku uvedl vetu "Coz ostatni nejspis nemeli (nebo to nepriznali)."

    Takze priste nez me zacnes obvinovat z obvinovani a ocernovani si to nejprve precti a popr. pozadej nekoho aby ti pomohl s pochopenim psaneho textu.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama