Reklama

Alpe Adria se jede na Red Bull Ringu: 2. Michal Filla

Na rakouském okruhu Red Bull Ring pokračuje dalším závodním víkendem Alpe Adria Championship. Jedou se ale pouze dvě kubatury: SBK-AARR a STK 600-AARR.

Na startu chybí lídr šampionátu SBK Karel Hanika, neboť motocykl s kterým normálně startuje v tomto šampionátu, už je na cestě k dalšímu závodu EWC a sice k «Suzuka Eight Hours». Jeho kolegové z brněnského týmu EKO IVRacing BMW CSEU Rakušan Julian Mayer a Bulhar Martin Choy zde startují se svými soukromými motocykly Kawasaki, resp. BMW, zatímco Hanika se tohoto šampionátu zúčastňuje s motocyklem z EWC.

Vítězem dnešního závodu SBK-AARR se stal Rakušan Julian Mayer před českým jezdcem Michalem Fillou a dalším Hanikovým kolegou Martinem Choyem.

V kubatuře STK 600 jsme žádného českého zástupce neměli, stupně vítězů obsadili pouze Rakušané v pořadí Thomas Gradinger (Yamaha), Jochen Rotter (Suzuki) a Gerold Gesslbauer (Yamaha).

Alpe Adria Road Racing - Red Bull Ring, SBK Race 1: 1. Julian Mayer, Kawasaki, 15 kol za 22:50,650; 2. Michal Filla, BMW, + 4.066; 3. Martin Choy, BMW, + 16.511; 4. Nico Thöni, Aprilia, + 18,065; 5. Pawel Szkopek, Yamaha, + 20.165; 6. Christopher Kemmer, 7. Mike Wohner, oba BMW; 8. Thomas Berghammer, Suzuki; 9. Rene Gebetsroither, BMW; 10. Christian Fritz, Kawasaki. A dále: 21. David Ouředníček, Yamaha.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama