Komentáře k článku Alex Marquez k Pramac Ducati? zpět na článek →

  • Nepřihlášený x Úterý 21.května 2019, 16:36

    Bohužel ale Pramac nemá volné místo, to spíše zamíří do Avantie místo Abrahama.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Úterý 21.května 2019, 19:40

    Tam asi nebude místo. I kdyby šel Miller místo Petrucciho, tak se dá předpokládat, že by šel Petrucci znovu k Pramacu, pokud by se nechtěl přesunout do wsbk. (Dle mého názoru by udělal dobře, Bautista tam je za hvězdu a rozšíření startovního pole by bylo potřeba - Zvlášť o konkurenceschopné italské jezdce, což Rinaldi a hlavně Delbianco vůbec nejsou). K Avintii by to ideální nebylo, navíc Abraham má peníze a Rabat sponzory...

    Reagovat
  • Nepřihlášený x Úterý 21.května 2019, 21:09

    Nezamiri nejspis nikam (motogp)... Guidotti rekl, ze to jsou zatim uplne normalni rozhovory, ktery se konaji bezne behem roku, mezi ruznymi zavodniky.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Středa 22.května 2019, 01:36

    Nechce se mi věřit že by jeden Marquez jezdil za Hondu a druhý za Ducati. Myslim že u Ducati žádný změny nebudou včetně Abrahama.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Martin Středa 22.května 2019, 08:26

    A hlavně by do Avintie nešel, protože tato stáj není podporována přímo továrnou, od toho tam mají právě Pramac.

    Reagovat
  • Nepřihlášený OMG Středa 22.května 2019, 13:02

    Do Ducati? To snad ani omylem!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pastell Středa 22.května 2019, 15:52

    Kája potvrdil, že má smlouvu i na příští sezonu, takže o nějakém nahrazování asi nemůže být řeč.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 22.května 2019, 19:41

    To jsem netušil... Tak doufam, že u Avintie nebudou hledat nějaký skulinky jak se Káji zbavit, i když si fakt myslim, že přestože nemá zatim ani bod, k tomu neni jedinej pádnej důvod.Leda, že by se objevilo nějaký zajímavý jméno na trhu, ale mladej Marquez to určitě nebude. Ten zaprvý určitě Dukatku nepojede- spíš bych čekal, že by se mohlo časem uvolnit místo třeba u LCR. Marquez-Honda... Přes to podle mýho vlak nepojede.. a navíc, Alex bude určitě od začátku usilovat o lukrativnější flek než u zakopaný Avintie...

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Středa 22.května 2019, 21:53

    Miller dnes testoval tovární Ducati WSBK. Že by se chystal přesunout tam ?!?!?! Každopádně to je podezřelé, ale dávalo by to smysl. V současné konkurenci MotoGP by byl rád za bednu, ale o titul by v žádném případě nebojoval. Kdyby byl nějaký přechod do wsbk pravda, tipoval bych spíš Petrucciho.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Čtvrtek 23.května 2019, 07:51

    O mladom Marquezovi sa svojho času hovorilo,že je vraj talentovanejší,ako jeho brat. Bolo mi to vtedy divné,lebo síce získal titul v MT3(jeho rival Miller ma zaujal viac),ale oproti Marcovi pôsobil pomerne nevýrazne. A to sa potvrdzuje aj v MT2. Je jasné,že chce čo najrýchlejšie prestúpiť, lebo pri takýchto výkonoch sa tam dole zahrabe. A možno mu to aj v MGP viac sadne a bude napredovať.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Kaktus Čtvrtek 23.května 2019, 18:21

    Četl jsem, že Ducati by se chtěla rozhodnout po dvou následujicích závodech, jestli zůstane v továrně Petrux, nebo přijde Miller.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama