Komentáře k článku ACCR Czech Talent Team - víkend v Aragónu zpět na článek →

  • Nepřihlášený Georgio88 Pondělí 08.dubna 2019, 08:42

    Mám podobný názor jako Bosso. Jen nečekám body, rozhodně né hned. Kvalifikaci považuju za samozřejmost ať už mají motorku v rukách 4 měsíce nebo 4 hodiny... Doufal jsem na prvním závodě, že Oliver bude jezdit kolem 22. fleku a Vojta kolem 28. fleku.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Peterson Pondělí 08.dubna 2019, 10:53

    Souhlasím s oběma pánama, Oliver není žádnej začátečník a oba i s Vojtou měli možnost potrénovat ve Španělsku. Tak snad to bude mít progres .

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pondělí 08.dubna 2019, 11:06

    Tak tak. I když já trochu doufal, že bychom mohli Olivera vidět už v Supersportech. Hlavně ať se alespoň kvalifikují. Podle toho, jak závod probíhal, budou bodované pozice a hlavně bedna vypadat vždy jinak.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Lumen Pondělí 08.dubna 2019, 12:51

    Podle mně by v Supersportech měl lepší sportovní vyhlídky mladej Jirka Mrkývka, přece jen byl loni schopnej vyhrát na Red Bull Ringu v těžký konkurenci, na Slovači v pohodě vyhrál oba závody, ale zřejmě na svět nemají dostatek financí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pondělí 08.dubna 2019, 13:50

    To je škoda no, ale jak říkáš - dnes vše rozhodují finance a třeba tskový Calero tam otravuje už x let bez jakéhokoli úspěchu a už letos tam jsou jezdci, kteří to absolutně nedávají.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Jířa Pondělí 08.dubna 2019, 18:54

    Konečně to někdo správně nazval - totální neúspěch. Do ACCR Talent Temmu byli vybráni naši nejperspektivnější jezdci, zakoupená byla špičková technika a výsledek - daleko za kvalifikací do závodu. To je na tom naše juniorská silnice opravdu tak špatně? Víkendové výsledky CEV Repsol v Estorilu taky nic moc. No ale věřím, že se to zlepší a ACCR realizační tým bude moci v příštím hodnocení napsat pravdu a ne zase takový blábol...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Petr Úterý 09.dubna 2019, 15:17

    Jířo, daleko za kvalifikací ????? 0,2 s je daleko, sorry, ale to je úlet, navíc Oliver v last chance race jasně jel na top 3, ale chybně mu ukázali 2x penalizaci, nic, chtěl bych tam vidět kohokoliv z "mistrů klávesnice" .....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ivan Úterý 09.dubna 2019, 17:04

    Jo, Mrkva vyhral, ale na 636 a s cinklejma vackama :D :D :D

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama