Komentáře k článku 2020: Repsol Honda bez Lorenza... zpět na článek →

  • Nepřihlášený Pedro Pondělí 08.července 2019, 09:03

    Nakagami si to bez debat zaslouží ! Japonec by v tak skvělém týmu neměl nikdy chybět, ale je pravda, že kvalitní japonský jezdec nebyl v premierclass hodně dlouho. Nicméně i když Lorenzo není můj favorit, přeji hlavně pořádné uzdravení. Konec kariéry by byl tak trochu šok, ovšem s Hondou se hodně pere a takto by z něj zachvili nic nezbylo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 08.července 2019, 14:26

    Nakagami je dobrej, ale nutno se zamyslet, nebylo by lepší konečně angažovat Crutchlowa?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Pondělí 08.července 2019, 14:59

    Já bych věřil P.Espargarovi vedle Marqueze ale toho RedBull nepustí.. jestli vůbec nejakej jezdec existuje který dokáže zajet na Marquezove Hondě.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pondělí 08.července 2019, 17:33

    Cal Crutchlow by si Lorenzovo místo zasloužil víc, ale je pravda,, že Nakagami by dával větší smysl co se sponzorů týče a přecijen je to mlaďoch s doufejme dlouhou a úspěšnou budoucností. Jen aby toto nebylo další fake news, co by vzbuzovalo falešné naděje. Nicméně i kdyby Lorenza Ducati propustila a on ukončil kariéru, určitě by se ještě někde objevil, protože pochybuju, že by se jezdec takového kalibru a s takovým tuhým kořínkem jen tak vzdal. Člověk nic moc, ale jezdec výborný a když má za svou kariéru už hodně zlomenin a i trvalých následků, bude bojovat až do konce.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Pondělí 08.července 2019, 18:18

    Zítra se očekává hodně důležité prohlášení Marca Melandriho (36 let). Údajně se jedná o ukončení kariéry....Uvidíme!

    Reagovat
  • Nepřihlášený mlp Pondělí 08.července 2019, 18:21

    Hlavne, ze se vsude pise, ze mlada Mrkev, pristi rok v motogp nepojede, a najednou ano? Doufam, ze to je spekulace. Jinak, Davide, kde by se jeste mohl Lorenzo objevit? Nikdo ho nebude chtit, temer vsichni maji mladochy, a 30 letyho padavku si nevezmou. At byl driv jakejkoliv, uz neni... Vzdyt byl brecet , at ho vezmou zpet do Ducati, a ti ho poslali k sipku. Co si myslel, ze vyhodi Petruciho, nebo Doviho? Ahahahahahhaha

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Pondělí 08.července 2019, 18:59

    mlp Endurance nebo něco takového, kdyby se mu “moc styskalo”, možná i MotoE, kdo ví ... Nemyslel jsem to tak, že by se vrátil do jiného týmu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený mlp Pondělí 08.července 2019, 21:06

    No jo, tak to treba jo.Ale to by bylo "pod jeho uroven" :-) . Cetl jsem, ze se chce venovat realitam. A Mrkva starsi si hrozne preje a pry si to mladej Mrkva zaslouzi, jit do motogp. To nevim teda..

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Úterý 09.července 2019, 08:22

    Jorge mi chybět nebude. Zisk jeho posledního titulu byl hodně kontraverzní a finanční požadavky extrémní k jeho dalším výkonům. Každopádně tovární bike Hondy by měl dostat nějaký TOP jezdec a ne Nakagami. Crutchlow, nebo Rea by mohl dokázat v MotoGP co umí.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Nuvolari Úterý 09.července 2019, 08:48

    Tak ať se dá do kupy. Ale divím se, že v souvislosti s ním se neskloňuje Suzuki. Ta by mu papírově měla sednout nejvíc a jezdecky je určitě nejmíň na úrovni Rinse...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Úterý 09.července 2019, 11:41

    -> Nuvolari: Běž s takovýma spekulacema víš kam. Já jsem tak rád, že si loni Brivio nevzal Homecredit, Cetelem a Provident, aby podepsali Kotrbovou. Jen ať si vývojku hezky nechají u Hondy. V SBK jim to nějak netáhne, tak by se mohl věnovat tomu. Sůza potřebuje jen balanční kolečka pro Rinse a všechno bude nadále v okeju.

    Reagovat
  • Nepřihlášený matt Úterý 09.července 2019, 14:15

    no to je nápad lorenzo do tovární hondy ve wsbk :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Kaktus Úterý 09.července 2019, 16:31

    Lorenzo , pokud skončí u hondy, stejně mu nic jinýho nezbude, než to v motogp ukončit nadobro. Nikdo mu sedačku nedá, na úkor někoho jinýho. Jo, do wsbk by se asi i hodil, ale jestli je rozhodnutej skončit, myslím, že to prostě zabalí celkově, a do jinýho šampionátu nepůjde .

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Úterý 09.července 2019, 18:11

    Konec spekulacím! K celému problému, který zahýbal paddockem na Sachsenringu, se vyjádřil oficiálně Tetsuhiro Kuwata, ředitel HRC, tedy muž, který vystřídal v této funkci svého předchůdce, tedy populárního Shuheie Nakamota: "Lorenzo má smlouvu i na rok 2020 a minimálně v tomto období bude závodit za tým Repsol Honda". Nyní se čeká ještě na oficiální vyjádření samotného Jorge Lorenza.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ZidanMoto Čtvrtek 11.července 2019, 10:37

    Calovi to musí dovolit Monster Energy Lorenzovi ještě zbývá Petronas Yamaha SRT nebo se stát kolegou Abajy, i Kája někdy zajede lepší výsledek než on

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama