Reklama

18 potrestaných jezdců v Moto3

Více než polovina startovního pole kubatury Moto3 byla po Qualifying v Aragónu potrestána za pomalou jízdu a je mezi nimi i Filip Salač. A někteří jako třeba John McPhee dostali tresty dva.

Během Gran Premio Michelin® de Aragón se v Qualifying Moto3 opět řada jezdců provinila pomalou jízdou a tak se trestalo. Tyto vyslovené tresty budou v praxi uplatněny o týden později při Gran Premio Liqui Moly de Teruel, tato Grand Prix se koná na stejném okruhu, tedy na MotorLand Aragón.

– Kvůli pomalé jízdě v ideální stopě v posledních kolech Qualifying 1 při Gran Premio Michelin de Aragón musí John McPhee (Petronas Sprinta Racing) při dnešním závodě absolvovat jedno kolo s Long Lap-Penalty.

– Protože se teprve poprvé v této sezóně provinil Yuki Kunii (Honda Team Asia), tak dostal kvůli pomalé jízdě mírný trest: Musí vynechat prvních 10 minut tréninku Moto3-FP2 při Gran Premio Liqui Moly de Teruel.

Stefano Nepa (Solunion Aspar Team Moto3) se provinil pomalou jízdou podruhé a a tak musí vynechat prvních 15 minut Moto3-FP2 při Gran Premio Liqui Moly de Teruel.

Davide Pizzoli (BOE Skull Rider Facile Energy), Filip Salac (Rivacold Snipers Team), Riccardo Rossi (BOE Skull Rider Facile Energy) a Khairul Idham Pawi (Petronas Sprinta Racing) nesmí sednout na svůj motocykl posledních 25 minut při Moto3-FP3 v Teruel-GP.

– Kvůli pomalé jízdě v posledních kolech Qualifying 2 při Gran Premio Michelin de Aragón byly vysloveny další tresty: Kvůli druhému provinění během této sezóny musí John McPhee, Darryn Binder (CIP - Green Power) a Deniz Öncü (Red Bull KTM Tech 3) vynechat prvních 15 minut Moto3-FP2 při Gran Premio Liqui Moly de Teruel.

– A jelikož se provinili už potřetí, tak Sergio Garcia (Estrella Galicia 0,0), Niccolo Antonelli (SIC58 Squadra Corse), Raul Fernandez (Red Bull KTM Ajo), Ayumu Sasaki (Red Bull KTM Tech 3) a Albert Arenas (Solunion Aspar Team Moto3) tak musí jmenovaní vynechat prvních 15 minut Moto3-FP3 při Teruel GP.

– Už počtvrté se provinili Gabriel Rodrigo (Kömmerling Gresini Moto3), Jaume Masia (Leopard Racing) a Jeremy Alcoba (Kömmerling Gresini Moto3), což znamená trest pro posledních 25 minut Moto3-FP3 při Gran Premio Liqui Moly de Teruel.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama